Loek Vis

Organisatieadviseur

Loek Vis

Ik ben overtuigd van de toegevoegde waarde van medezeggenschap voor een bedrijf. Om die reden werk ik al vele jaren - en met veel plezier - bij Basis & Beleid en zet ik mij in voor ondernemingsraden. Ook in medezeggenschap moet worden geïnvesteerd. Zonder investering, door zowel de ondernemingsraad als de bestuurder, geen ontwikkeling en te weinig rendement. In mijn werk probeer ik deze win-winbenadering over te brengen aan de OR én aan de directie.

Geniet van

Het feit dat ik werk kan doen dat aansluit bij mijn hart en mijn principes. Ik word gedreven door de sociale component in mijn werk, zonder weg te lopen voor de realiteit. Een harde bedrijfseconomische kijk, maar wel door een werknemersbril. Als bedrijfseconoom vind ik het bovendien prachtig dat je in veel verschillende keukens naar de cijfers kunt kijken. En het stopt niet bij de cijfers. We bekijken de cijfers altijd in de context van het bedrijf en ondersteunen de OR in het overleg.

Expertise

Fusies, overnames, reorganisaties en outsourcing, medezeggenschapsontwikkeling, strategie en visieontwikkeling van de OR, financiële analyses en trainingen.

CV

  • Organisatieadviseur Basis & Beleid, Vleuten
  • Trainer ondernemingsraden en voorzitter OR, scholingsinstituut Guldenberg te Helvoirt (Stavoor)
  • Docent Economie, Jeroen Bosch College te Den Bosch
  • Master Economie, Katholieke Universiteit Brabant (Cum Laude)
  • Commerciële economie, HEAO Eindhoven

meer medewerkers