Sten Nouwens

Organisatieadviseur

Sten Nouwens

Al vroeg ontdekte ik mijn passie voor medezeggenschap en het betrekken van belanghebbenden bij besluitvorming. Als OR-lid en later ook als voorzitter heb ik ruime ervaring opgedaan met alles wat te maken heeft met en komt kijken bij medezeggenschap binnen een grote internationale onderneming. De ondernemingsraad kan de plek zijn om talent voor de organisatie te behouden en verder te ontwikkelen, juist in tijden van een competitieve en krappe arbeidsmarkt. Door een stap terug te nemen en goed met elkaar in gesprek te gaan kun je een gemeenschappelijke visie en strategie ontwikkelen en delen met de belanghebbenden van de organisatie. Samen met mijn collega’s kun je rekenen op optimale ondersteuning om te komen tot een gezamenlijke visie en oplossing passend bij de situatie en het vraagstuk.

Geniet van

Het moment waarop het lukt om te komen tot co-creatie tussen de ondernemingsraad en de bestuurder vanuit een gedragen agenda, waarbij de innovatiekracht van de medewerkers optimaal wordt ingezet. Buiten het werkzame leven is het genieten van pretparken en vooral achtbanen naast een stevige wandeling door de natuur of historische steden. 

Expertise

Strategisch management en personeelsbeleid, opleiding en trainingsbeleid, stakeholder en verandermanagement, Europese/internationale Ondernemingsraden, onderhandelingen, 
prestatie- en beoordelingsystemen, communicatie en OR-verkiezingen

CV

  • Organisatieadviseur, Basis & Beleid
  • Senior Consultant en teamlead, SC Workforce Management Atrea 
  • Senior Consultant Sales Strategy & Execution en voorzitter ondernemingsraad, ADP
  • Marketing Intelligence analist, Eurofiber
  • Marketing en Business Development Manager, Kiwa
  • Beleid en Organisatiewetenschap, Universiteit van Tilburg, Tilburg
  • MER/Bestuurskunde, Avans Hogeschool, 's-Hertogenbosch

meer medewerkers