Vacature OR-adviseur m/v

Wij zoeken

een adviseur voor ondernemingsraden met (bedrijfs-) economische achtergrond en enkele jaren relevante werkervaring voor 32 uur per week

Profiel

Je bent ondernemend, gedreven, onafhankelijk in je mening en je hebt een stevige persoonlijkheid. Je bent een prettig persoon om mee samen te werken en blijft jezelf ontwikkelen. Je bent inhoudelijk sterk en krijgt mensen in beweging en zaken voor elkaar. Je bent in staat zelfstandig en samen met collega’s te bouwen aan je netwerk, acquisitie te plegen en adviesopdrachten uit te voeren. Je hebt een academische opleiding en beschikt over voldoende expertise op het terrein van organisatiekunde en bedrijfseconomie om business cases van reorganisaties, fusies of overnames kritisch te analyseren. Je bent geïnteresseerd in of hebt ervaring met medezeggenschap en arbeidsverhoudingen, bij voorkeur in onze kernmarkten: industrie, vervoer, bouw, handel en zorg.

Dit bieden wij

Wij zijn betrokken en gedreven om ons vak goed uit te oefenen. Ondernemingsraden waarderen ons advieswerk. Er heerst een informele teamsfeer. Enthousiasme en initiatief worden erg gewaardeerd. Wij bieden een plek waar je ruimte en support krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden.

Procedure

Als wij het bureau zijn dat jij zoekt, stuur ons dan je cv en motivatie. Je sollicitatie kun je uiterlijk 13 januari 2019 per mail sturen naar info@basisenbeleid.nl.

Wanneer je cv en motivatie aansluiten bij ons profiel, maken wij graag nader kennis. In dat gesprek neem jij de ruimte om te onderzoeken of Basis & Beleid bij je past en doen wij dat ook. Een gesprek met je toekomstige collega’s maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Meer informatie

Voor meer informatie over ons bureau kun je terecht op onze website www.basisenbeleid.nl. Voor vragen over de vacature kun je vanaf 2 januari 2019 contact opnemen met
Frank Hendriks, directeur van Basis & Beleid, op telefoonnummer 06-51683967.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

030-2331272

info@basisenbeleid.nl