Masterclass SPDI: Duurzame inzetbaarheid

Publicatiedatum: 18/04/2022
Tags: Duurzame inzetbaarheid

In juni, september en november 2022 biedt SPDI voor HR, OR en werkgevers- en werknemers (vertegenwoordigers) een reeks Masterclasses aan.

Deze masterclass is bijvoorbeeld goed bruikbaar als je organisatie al activiteiten ontwikkelt op het terrein van onder andere leren en opleiden, zwaar werk, veilig en gezond werken, arbeidstijden of organisatie van het werk. Of dat je organisatie er nu mee wil starten, eventueel gestimuleerd en gefaciliteerd door een mogelijke nieuwe subsidieronde (MDIEU).  

  • 21 Juni: Future of work: Trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt 
    Wat is de impact van trends als technologisering, de energietransitie of toenemende complexiteit op de arbeidsmarkt en welke impact heeft dat op de HR- strategie en duurzame inzetbaarheid in organisaties? Wat betekent dit voor de medewerkers, voor een OR?
  • 22 September:  Organisatiecultuur
    Op welke manier draagt de organisatiecultuur bij aan duurzame inzetbaarheid?  Wat kun je als organisatie doen om hier de randvoorwaarden voor te creëren en wat vraagt dat van de verhoudingen in de organisatie? Welke positie kunnen OR en medewerkers hierbij innemen?
  • 22 November: Organisatie van werk
    Over het belang van teameffectiviteit voor de organisatie van werk. Wat kun je als organisatie doen om eigen regie in teams te stimuleren en te ondersteunen en betrek je OR en medewerkers voldoende? Voorbeelden uit de praktijk. 

In elke bijeenkomst is er ook aandacht voor praktijkverhalen en ruimte om vragen te stellen. Aansluitend is er een borrel.

Deelnemers worden geïnspireerd om meer aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid en aandacht te hebben voor het perspectief van de werkgever en de werknemer. 

Aan de masterclass zijn geen kosten verbonden. Wel een maximaal aantal deelnemers: dus geef je zsm op via: info@spdi-duurzaamaanhetwerk.nl

De masterclasses duurzame inzetbaarheid zijn een initiatief van Sociale Partners Samen voor Duurzame Inzetbaarheid (SPDI); een samenwerkingsverband van AWVN, FNV en CNV Vakmensen. Wij brengen de aanpak van duurzame inzetbaarheid in organisaties in beweging. Met onze unieke bundeling van paritaire kennis en expertise zetten we uitdrukkelijk sámen met werkgever en werknemers stappen voorwaarts. Want juist door samenwerking realiseren we passend maatwerk, een breed draagvlak en duurzame vooruitgang.  

duurzaamaanhetwerk.nl  

 

Interessant bericht? Deel dit bericht op Social Media of via e-mail.

Meer berichten