Partnershipvoordeel: Ondernemingsraad en pensioen +

Publicatiedatum: 28/03/2023
Auteur: Reinier Stroo

Wij organiseren samen met Montae & Partners een kennissessie over pensioenen en inzicht in cijfers.

De juiste kennis is essentieel om je taak als lid van een ondernemingsraad goed uit te voeren. Voor de kennis die je zelf niet hebt, zijn Basis & Beleid en Montae & Partners twee belangrijke adviesbureaus. Wij zorgen ervoor dat je in het overleg met de bestuurder goed beslagen ten ijs komt en weet waar je het over hebt.

Kennissessie OR-leden

We organiseren daarom samen deze kennissessie voor OR-leden.  

Datum: 19 april 2023 

Tijd: 13.00 tot 15:30 (Voor lunch wordt door ons gezorgd) 

Locatie: Montae & Partners
               Verrijn Stuartlaan 1F, 2288EK Rijswijk
               (Kosteloos parkeren en prima openbaar vervoer) 

De kennissessie is kosteloos te volgen en is bestemd voor leden van ondernemingsraden. 

Montae & Partners: Ondernemingsraad en pensioen  

Pensioen blijft een lastige (maar wel belangrijke!) materie. De komende jaren gaat ons pensioenstelsel er flink anders uitzien. Wat dit voor werknemers betekent, vertellen we je in deze kennissessie. Wij gaan op een praktische manier in op de belangrijkste veranderingen en de rol van de ondernemingsraad bij de komende wijzigingen. Na de bijeenkomst wordt de presentatie toegestuurd, zodat dit als naslagwerk kan worden gebruikt. 

Basis en Beleid: Inzicht in cijfers 

Hoe het bedrijf er financieel voorstaat, speelt bij veel gespreksonderwerpen met de directie een rol. Zeker in deze tijden van almaar stijgende prijzen en oplopende rentes is het extra belangrijk snel te kunnen beoordelen of het bedrijf gezond is. Hoe weeg je als ondernemingsraad de cijfers die je krijgt? Wat is belangrijk en wat niet? Hoe gebruik je je kennis over de financiën in het overleg met de bestuurder?  
Basis & Beleid neemt je mee door het woud van cijfers. We doen dat aan de hand van de door ons zelf ontwikkelde financiële quickscan.

Aanmelden voor de kennissessie kan bij Basis & Beleid: info@basisenbeleid of Montae & Partners: marketing@montaepartners.nl 

Interessant bericht? Deel dit bericht op Social Media of via e-mail.

Meer berichten