Vacature HR- / organisatieadviseur m/v

Vacature HR- / organisatieadviseur m/v

Contact

Ben jij die bevlogen adviseur die duurzame inzetbaarheid betekenis geeft?
Dan zijn wij het bureau dat op zoek is naar jou!


Wij willen ons enthousiaste team graag uitbreiden met een

HR- / ORGANISATIEADVISEUR (32 uur per week)

Basis & Beleid is een kleinschalig adviesbureau met ervaren en gedreven adviseurs. Wij adviseren organisaties en sociale partners over HR-thema’s zoals duurzame inzetbaarheid, werkdruk en arbeidsvoorwaarden. Daarnaast adviseren wij ondernemingsraden bij ingrijpende veranderingen zoals reorganisaties, fusies/overnames of bij wijziging van arbeidsvoorwaarden. Wij zijn er van overtuigd dat medezeggenschap en participatie van werknemers wezenlijk bijdragen aan goede arbeidsrelaties en een gezonde bedrijfsvoering. Onze kernmarkten zijn: industrie, vervoer, metaal en gemeenten.

Wat ga je doen?

Je adviseert bedrijven en sectoren bij het vormen van beleid gericht op het versterken van duurzame inzetbaarheid. Doorgaans is dat in opdracht van sociale partners. In deze opdrachten zorg je voor draagvlak bij alle betrokkenen (directie, management, HR, vakbonden, ondernemingsraden en medewerkers) door hen actief in de uitvoering van de opdrachten te betrekken. Bijvoorbeeld met het begeleiden van werkgroepen, het geven van workshops en het houden van (groeps-)interviews.

Wij zoeken een adviseur die oprecht geïnteresseerd is en doorgaat tot “het probleem achter de symptomen” boven water komt. Bij het formuleren van bevindingen en oplossingen neem je alle betrokkenen op een begrijpelijke manier mee in je inzichten.

Wat breng je mee?

Je beschikt over minimaal vijf jaar relevante werkervaring op het terrein van duurzame inzetbaarheid en/of HR-beleid. Bijvoorbeeld als HR-manager, HR-adviseur of als extern adviseur. Daarnaast heb je gevoel voor arbeidsverhoudingen en bovenal een oprechte interesse in mens en organisatie. Je hebt oog voor zowel de belangen van de organisatie als die van haar medewerkers, en je vindt het leuk om je in ‘beide kanten van de tafel’ te verdiepen. We vinden het belangrijk dat je ervaring hebt in de samenwerking met medezeggenschap en/of vakbonden. Je kunt goed zelfstandig werken op HBO+ niveau en je vindt het daarnaast ook fijn om deel uit te maken van ons team.

Wat mag je van ons verwachten?

Misschien is dit wel het meest lastig om uit te leggen. Wij bieden een plek die voldoening biedt en uitdaging geeft. Jouw werk en jouw bijdrage doen er toe. Wij bieden je alle ruimte om je werk zelf te regelen en alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Natuurlijk bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en hebben wij lekkere koffie en lunches op kantoor.

Maar wat ons echt bijzonder maakt, dat zijn wij zelf. Wij zijn betrokken, hebben passie voor het vak. Ieder heeft zijn eigen expertise en die delen wij graag met elkaar. Tel daarbij op dat wij bijna alle beslissingen samen nemen en elkaar steunen daar waar nodig, en dan nog schetsen wij geen volledig beeld. Daarvoor ben je van harte welkom om ons onder het genot van een kop koffie persoonlijk te ontmoeten.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over ons en onze opdrachten op onze website. Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Reinier Hoogendorp, directeur van Basis & Beleid. Dat kan telefonisch op 06-20400425 of per mail reinier@basisenbeleid.nl.

Ben je al overtuigd? Stuur ons dan je cv en motivatie. Je sollicitatie kun je per mail sturen naar info@basisenbeleid.nl. We nemen dan contact met je op.

De uiterste reactietermijn is 1 september.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

meer medewerkers