Vacature OR-adviseur


Ben jij die bevlogen OR-adviseur die medezeggenschap betekenis geeft?
Dan zijn wij het bureau dat op zoek is naar jou.

Wij willen ons enthousiaste team graag uitbreiden met een


Basis & Beleid is een kleinschalig adviesbureau met ervaren en gedreven adviseurs. Wij vinden het geweldig als wij ondernemingsraden kunnen adviseren bij ingrijpende veranderingen, zoals reorganisaties, fusies/overnames of bij wijziging van arbeidsvoorwaarden. Daarnaast adviseren wij sociale partners over HR-thema’s zoals duurzame inzetbaarheid en werkdruk. Wij zijn er van overtuigd dat medezeggenschap en participatie van werknemers wezenlijk bijdragen aan goede arbeidsrelaties en een gezonde bedrijfsvoering. Onze kernmarkten zijn: industrie, vervoer, bouw, handel en zorg.

Wat ga je doen?

In deze functie begeleid en adviseer je ondernemingsraden veelal op het gebied van reorganisaties/overnames. In deze trajecten ben je een gesprekspartner voor directeuren (algemeen en financieel), HR, vakbonden, ondernemingsraden en medewerkers. Met je bedrijfseconomische en bedrijfskundige kennis kun je business cases van reorganisaties, fusies of overnames kritisch analyseren. Wij zoeken een adviseur die niet alleen een goed rapport kan opleveren, maar vooral ook een onderzoeker die doorgaat tot de kern van het probleem. Je kunt mensen op een begrijpelijke manier meenemen in je inzichten.

Wat breng je mee?

Je beschikt over voldoende expertise op het terrein van organisatiekunde en bedrijfseconomie,  je hebt gevoel voor arbeidsverhoudingen en bovenal een oprechte interesse in mens en organisatie. Je kunt goed zelfstandig werken en vindt het daarnaast ook fijn om deel uit te maken van ons team. Je hebt een HBO+ werk- en denkniveau.

Wat mag je van ons verwachten?

Misschien is dit wel het meest lastig om uit te leggen. Wij bieden een plek die voldoening geeft en uitdaging biedt. Jouw werk en jouw bijdrage doen er toe. Wij bieden je alle ruimte om je werk zelf te regelen en alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Natuurlijk bieden wij goede arbeidsvoorwaarden en hebben wij lekkere koffie en lunches op kantoor.

Maar wat ons echt bijzonder maakt, dat zijn wij zelf. Wij zijn betrokken, hebben passie voor het vak. Ieder heeft zijn eigen expertise en die delen wij graag met elkaar. Tel daarbij op dat wij bijna alle beslissingen samen nemen en elkaar steunen daar waar nodig, en dan nog schetsen wij geen volledig beeld. Daarvoor ben je van harte welkom om ons onder het genot van een kop koffie persoonlijk te ontmoeten.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over ons en onze opdrachten op onze website.

Heb je vragen over de vacature, neem dan contact op met Reinier Hoogendorp, directeur van Basis & Beleid. Dat kan telefonisch op 06-20400425 of per mail reinier@basisenbeleid.nl

Ben je al overtuigd? Stuur ons dan uiterlijk 16 februari 2020 je cv en motivatie. Je sollicitatie kun je per mail sturen naar info@basisenbeleid.nl. We nemen dan contact met je op.

Wij zijn vooral op zoek naar een collega die echt goed bij ons past. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

030-2331272

info@basisenbeleid.nl