HR vraagstukken

Medewerkers zijn het belangrijkste en tegelijk het meest uitdagende ondernemingskapitaal. Een goed doordacht en uitgevoerd HR-beleid met passende instrumenten verhoogt het rendement van de organisatie. Het biedt medewerkers de mogelijkheid om hun talenten te benutten en om in goede omstandigheden te werken. Tevreden werknemers op de juiste plaats dragen op een positieve manier bij aan de organisatiedoelstellingen. De adviseurs van Basis & Beleid hebben dagelijks met HR-vraagstukken te maken en zetten zich graag voor u in.

Investeren in HR

Investeren in HR-vraagstukken die in de organisatie spelen helpt werkgevers om de gestelde doelen te bereiken en medewerkers te binden, te motiveren, te ontwikkelen en te behouden. De vragen waar Basis & Beleid u mee kan helpen zijn bijvoorbeeld:

  • Hoe kom je als organisatie aan de juiste medewerkers en hoe behoud je ze?
  • Hoe kun je als medewerker een positieve bijdrage aan de organisatiedoelstellingen leveren en tegelijk je ambitie realiseren?
  • Hoe zorg je dat medewerkers productief zijn en optimaal presteren?

Basis & Beleid streeft naar duurzame arbeidsverhoudingen, waarvan faire arbeidsrelaties zoals goede arbeidsvoorwaarden, gezond werken, vakmanschap, inzetbaarheid en goede arbeidsverhoudingen onderdeel uitmaken.

Expertise Basis & Beleid Organisatieadviseurs B.V.

We gebruiken interventies op maat om werkgevers, medewerkers en hun vertegenwoordigers te ondersteunen bij het ontwikkelen en realiseren van HR-vraagstukken. Dit doen wij voor de volgende thema’s:

Basis & Beleid bereikt een optimaal resultaat door het uitvoeren van onderzoek, het geven van advies, het ontwikkelen en uitvoeren van trainingen en workshops, het organiseren van groepsbijeenkomsten en het bieden van procesbegeleiding.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons secretariaat.