Landelijk Festival Duurzame Inzetbaarheid

Publicatiedatum: 08/07/2022
Tags: Duurzame inzetbaarheid

Ervaren, leren, doen!
Ben jij in je bedrijf of sector bezig met duurzame inzetbaarheid en wil je je aanpak op stoom krijgen? Zet dan in je agenda alvast een rode cirkel om de datum 8 november 2022. SPDI organiseert dan het Landelijk Festival Duurzame Inzetbaarheid. Een spetterend evenement boordevol verrassende activiteiten, voor en met mensen uit de praktijk. Alles op deze wervelende dag is gericht op uitwisseling van kennis, inspiratie en praktijkvoorbeelden. Kortom: ervaren, leren, doen!

 

Datum:  Dinsdag 8 november
Tijd:   10:00 – 16:30 uur
Locatie: De Utrechtse Stadsvrijheid, Utrecht
Programma:  Inspiratie, kennisdeling, workshops, ervaringen, praktijkvoorbeelden
Sleutelwoorden: Duurzame inzetbaarheid | Toekomstbestendig ondernemen | Aantrekkelijk werk | Eigen regie en autonomie

 

Voor iedereen die vooruit wil met duurzame inzetbaarheid

Het Landelijk Festival staat open voor iedereen die in zijn bedrijf of sector vooruit wil met duurzame inzetbaarheid. Dus of je nu werkgeversvertegenwoordiger bent of vakbondsbestuurder, HR-adviseur of OR-lid, bestuurder van een brancheorganisatie of beleidsmedewerker van een O&O-/A&O-fonds, beginner of gevorderde: je bent van harte welkom!

Wil jij erbij zijn op 8 november?

Meld je interesse via het contactformulier. Wij sturen je dan een reminder zodra de inschrijving geopend is. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, wel is er plek voor maximaal 200 deelnemers. Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

 

Interessant bericht? Deel dit bericht op Social Media of via e-mail.

Meer berichten